اس ام اس،دانلود آهنگ،دانلود فیلم،دانلود موزیک،دانلود فول آلبوم،عکس بازیگران،عکس جدید،عکس پروفایل،عکس خفن،عکس دختر،دانلود سریال،دانلود رایگان،دانلود نرم افزار،دانلود بازی،خودمونی،ایران ناز،پونک،پارس ناز،بیتوته،نمناک

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

دسته بندی : سایت تفریحی نمناک تاریخ : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۶

ماهنامه کیک و شیرینی: نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: ۸ نفر

مواد لازم:

  • آرد: چهار و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: ۶۵ گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۲۵ گرم
  • خمیرمایه: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عدد
  • روغن زیتون: ۴۵ گرم
  • شیر: ۱۰۰ میلی لیتر

مواد لازم میانی:

  • پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانه
  • سرشیر: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۶۵ گرم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲٫ برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۳٫ خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

۴٫ خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

۵٫ مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

۶٫ حدود ۲ الی ۳ سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

۷٫ نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 3
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.